خطای Discovered – Currently Not Indexed

خطای Discovered – Currently Not Indexed؛ اگه صاحب وب سایت هستید و به تازگی طراحی سایت انجام دادید و می خواید سایت شما در نتایج جستجوی گوگل نمایش داده بشه در ادامه این مقاله از سایت جرگه همراه ما باشید. به هر حال، اگه کسی نتونه اون رو پیدا کنه، داشتن یک وب سایت چه فایده ای داره؟

متأسفانه، گاهی اوقات ممکن هست در طراحی سایت شرکتی مشکلاتی پیش بیاد و سایت شما ممکن هست در نتایج جستجوی Google ظاهر نشه، حتی اگه همه چیز رو درست انجام داده باشید. یکی از دلایل احتمالی این هست که صفحات وب سایت شما به عنوان Discovered – Currently Not Indexed در کنسول جستجوی گوگل علامت گذاری شدن.

Discovered – Currently Not Indexed در سرچ کنسول
Discovered – Currently Not Indexed در سرچ کنسول

با این حال نگران نباشید! در این مقاله، معنای این پیام رو توضیح خواهیم داد و نکاتی رو در مورد نحوه رفع اون به شما ارائه خواهیم داد.

خطای Discovered – Currently Not Indexed به چه معناست؟

پیام Discovered – Currently Not Indexed در سرچ کنسول گوگل یا تب وضعیت فهرست رنک مث به این معنی ست که گوگل وب سایت شما رو پیدا کرده اما اون رو به فهرست جستجوی خود اضافه نکرده.

معنی Discovered – Currently Not Indexed
معنی Discovered – Currently Not Indexed

این لزوما چیز بدی نیست. این فقط می تونه به این معنی باشه که گوگل برای پردازش وب سایت شما و افزودن اون به فهرست جستجو به زمان نیاز داره.

اگه این پیام رو می بینید، ابتدا باید بررسی کنید که چند صفحه از وب سایت شما تحت تأثیر قرار گرفته. اگه فقط چند صفحه باشه، نیازی به نگرانی نیست. احتمالاً گوگل به زودی این صفحات رو فهرست خواهد کرد.

با این حال، اگه تعداد زیادی از صفحات تحت تأثیر قرار گیرن، می تونه نشان دهنده مشکل در وب سایت شما باشه. در این صورت، باید اقداماتی رو برای رفع مشکل انجام بدید.

در اینجا آنچه جان مولر از گوگل در مورد این وضعیت میگه:

Discovered – Currently Not Indexed: صفحه توسط Google پیدا شد، اما هنوز خزیده نشده. به طور معمول، گوگل سعی می کرد URL رو بخزه اما سایت بیش از حد بارگذاری شده. بنابراین گوگل مجبور شد خزیدن رو دوباره برنامه ریزی کنه. به همین دلیل هست که آخرین تاریخ خزیدن در گزارش خالی ست.

چگونه وضعیت Discovered – Currently Not Indexed رو برطرف کنیم؟

اگر وب‌سایت شما به‌عنوان Discovered – Currently Not Indexed در سرچ کنسول Google نشان داده می‌شه، چند کار وجود داره که می‌تونید برای رفع مشکل انجام بدید:

اطمینان حاصل کنید که قوانین Robots.txt به وب سایت شما امکان ایندکس شدن رو میده!

مشکل احتمالی دیگه، فایل robots.txt شماست. این فایل به گوگل می گه که چه صفحاتی در وب سایت شما باید بخزه و کدام صفحات رو نباید بخزه. اگه به طور تصادفی گوگل رو از خزیدن وب سایت خود مسدود کردید، این می تونه توضیح بده که چرا سایت شما ایندکس نمیشه.

تگ Disallow (در فایل robots.txt وبسایت شما) مانع از خزیدن گوگل در تمام صفحات سایت شما می شه. می‌تونید تگ Disallow رو بررسی کنید و مطمئن بشید که چنین برچسبی در robots.txt مانع از ایندکس شدن صفحه شما نمی‌شه.

اگه یک برچسب غیر مجاز وجود داره، اون رو با استفاده از ویرایشگر robots.txt در Rank Math در WordPress Dashboard → Rank Math SEO → General Settings → Edit robots.txt تغییر بدید.

قوانین Robots.txt
قوانین Robots.txt

ساختار پیوند داخلی ضعیف

اگه وب سایت شما ساختار لینک داخلی ضعیفی داره، به همین دلیل هست که گوگل سایت شما رو ایندکس نمی کنه. پیوندهای داخلی پیوندهایی از یک صفحه در وب سایت شما به صفحه دیگر در وب سایت شما هستن.

یک ساختار لینک داخلی خوب مهم هست زیرا به گوگل کمک می کنه تا رابطه بین صفحات مختلف وب سایت شما رو درک کنه. همچنین به گوگل کمک می کنه تا وب سایت شما رو به طور کارآمدتر بخزه.

Rank Math پست یا صفحه شما رو به صورت خیلی سریع بررسی می کنه و اگه پست یا صفحه شما هیچ لینک داخلی نداشته باشه به شما اطلاع میده. انواع پیوندهای زیر برای این آزمون واجد شرایط هستن:

  • لینک هایی به پست ها یا صفحات دیگر در وب سایت شما
  • به سایر زیر دامنه های موجود در دامنه اصلی خود لینک بدید
  • از یک زیر دامنه به دامنه اصلی لینک میده
  • برای ایجاد لینک های داخلی، می تونید صفحات مهم خود رو به عنوان محتوای ستونی تنظیم کنید و به Rank Math اجازه بدید لینک های داخلی مرتبط رو پیشنهاد بدید.

مشکل تکراری بودن محتوا

یکی دیگر از دلایل بالقوه ایندکس نشدن وب سایت شما، محتوای تکراری ست. گوگل وب‌سایت‌های دارای محتوای تکراری رو جریمه می‌کنه زیرا نمی‌تونه تشخیص بده که کدام نسخه از محتوا اصلی ست.
برای حل این مشکل، باید بررسی کنید که آیا صفحاتی که می‌خواید ایندکس کنید در وب سایت شما تکراری هستن یا خیر. اگه موردی پیدا کردید، یک URL کنونیکال از این صفحات تکراری اضافه کنید و به محتوای اصلی که می‌خواید فهرست کنید اشاره کنید.

مشکل تکراری بودن محتوا
مشکل تکراری بودن محتوا

وب سایت شما جدید است!

اگه وب‌سایت شما جدید هست، غیرعادی نیست که برخی از صفحات به‌عنوان Discovered – Currently Not Indexed علامت‌گذاری بشن. ممکن هست گوگل کمی طول بکشه تا تمام صفحات سایت شما رو پیدا و فهرست کنه.

اگه وب سایت شما نسبتاً جدید هست (کمتر از چند ماه قدمت داره)، بهترین کاری که می تونید انجام بدید این هست که صبور باشید. گوگل در نهایت تمام صفحات سایت شما رو ایندکس می کنه.

حتی بدون شخصی‌سازی وب‌سایت خود با ابزارهای وب‌مستر، Rank Math’s Instant Indexing شما رو قادر می‌سازه تا URL‌های خود رو به موتورهای جستجوی دارای IndexNow ارسال کنید و به فهرست‌بندی وب‌سایت و محتوای اون کمک می‌کنه.

کاربران Rank Math PRO می تونن URL ها رو به طور مستقیم از طریق Instant Indexing برای وضعیت های زیر ارسال کنن.

Rank Math PRO
Rank Math PRO

بررسی کنید که آیا وب سایت شما توسط گوگل مسدود شده یا نه!

اگه توسط گوگل جریمه شدید، این می تونه توضیح بده که چرا وب سایت شما ایندکس نمی شه. بهترین راه برای بررسی جریمه شدن وب سایت شما این هست که وب سایت خود رو در گوگل جستجو کنید. اگه وب سایت خودتون رو در هیچ کجای نتایج جستجو نمی بینید، به احتمال زیاد وب سایت شما جریمه میشه. اگه وب سایت شما جریمه شده، باید قبل از اینکه گوگل سایت شما رو ایندکس کنه، مشکلی که باعث جریمه شده رو برطرف کنید.

مشکل مربوط به بودجه خزش

بودجه خزیدن یا خرش یکی دیگر از دلایل احتمالی پیام Discovered- Currently Not Indexed هست. همه ما می دونیم که گوگل منابع محدودی برای خزیدن در تمام صفحات در سراسر وب داره و مصرف منابع رو در مهمترین صفحات سایت شما در اولویت قرار میده.

با این حال، اگه گوگل تمام URL های سایت شما، از جمله صفحات با کیفیت پایین رو بخزه، این خطر وجود داره که صفحات ارزشمند شما به اندازه کافی خزیده نشن. مسائل مربوط به بودجه Crawl بیشتر سایت های بزرگتر رو تحت تاثیر قرار میده و به دلیل برخی اشکالات فنی و اشتباهات، سایت های کوچک رو نیز تحت تاثیر قرار میده.

بیایید نگاهی بندازیم به نحوه رخ دادن مشکلات بودجه خزیدن و نحوه رفع مشکل بودجه خزیدن.

صفحات بدون لینک: یک ساختار لینک داخلی خوب، خزیدن وب سایت شما رو افزایش میده و هیچ لینک داخلی برای یک صفحه اون رو به یک صفحه تنها برای گوگل تبدیل می کنه. یک صفحه تنها که اطلاعات ارزشمندی رو ارائه میده باید خزیده و ایندکس بشه و شما می تونید با افزودن لینک های داخلی این کار رو انجام بدید.

لینک های داخلی نوفالو: مراقب ویژگی پیوندهای داخلی خود باشید. لینک نو فالو اجازه ایندکس کردن صفحه رو میده اما لینک داخلی نو فالو به Google نشان میده که صفحه شما اصلاً مهم نیست.

ریدایرکتهای بی اهمیت: تغییر مسیر زمانی مهم هست که صفحه شما دارای بک لینک باشه و ترافیک دریافت کنه. با این حال، اگه صفحه شما حاوی لینک های داخلی نیز هست، این روش خوبی ست که پیوندهای داخلی رو از صفحه حذف یا جایگزین کنید و سپس ریدایرکت های 404 رو اعمال کنید.

امیدواریم این مقاله به شما در رفع خطا Discovered – Currently Not Indexed کمک کرده باشه؛ هر سوالی در مورد این موضوع دارید برای ما کامنت کنید. به نظر شما شایع ترین علت این خطا چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *