در این مطلب از شرکت توسعه رهاورد جرگه می خواهیم نحوه رفع خطای 413 Request Entity Too Large در وردپرس رو به شما آموزش بدیم. یکی از مهم ترین خدمات شرکت ما، طراحی سایت هست که این خدمات شامل طراحی سایت در زنجان و دیگر شهر هاست. در ادامه همراه ما باشید تا بهترین راه های رفع این مشکل رو به شما آموزش بدیم. ☘
آنچه در این مقاله مطالعه میکنید :
خطای 413 Request Entity Too Large در وردپرس به چه معناست؟
خطای 413 Request Entity Too Large در وردپرس به طور معمول زمانی رخ میده که میخواید یک تم یا یک فایل افزونه رو آپلود کنید که از حداکثر محدودیت بارگذاری در وبسایت شما فراتر میره. اگه این اتفاق بیفته، وب سرور شما نمی تونه فایل رو آپلود کنه و متوجه خطای 413 Request Entity Too Large در وردپرس میشید.
در بیشتر موارد، ارائه دهندگان هاست وردپرس سرورهای خود رو به گونه ای پیکربندی کردن که آپلود تصاویر بزرگ و سایر رسانه ها برای شما آسان باشه. با این حال، گاهی اوقات، این تنظیم برای آپلود فایل های بزرگ در سرور کافی نیست.
رفع خطای 413 Request Entity Too Large در وردپرس
بسته به وب سروری که استفاده میکنید، میتونید تغییرات لازم ذکر شده در زیر رو اعمال کنید. شما می تونید اندازه فایل هایی با حجم لب مرزی رو جوری تنظیم کنید که کاربر مجاز به آپلود فایل برای اون هست و اگه اون محدودیت خاص بیش از حد باشه، خطای 413 Request Entity Too Large رو دریافت خواهد کرد.
رفع خطای 413 Request Entity Too Large برای کاربران Nginx
برای کاربران Nginx، باید فایل nginx.conf واقع در /etc/nginx/nginx.conf رو ویرایش کنید. دستورالعملی که حداکثر اندازه درخواست پذیرفته شده رو تعیین می کنه client_max_body_size هست. مقدار پیشفرض این دستورالعمل 1M (1 مگابایت) هست و اگه نمیخواید محدودیت اندازه درخواست داشته باشید، میتوانید مقدار را 0 تنظیم کنید.
برای کاربران Nginxserver { client_max_body_size 100M; ... }
هنگامی که مقدار مورد نظر خود رو تنظیم کردید، همونطور که در بالا نشان داده شده، تغییرات خودتون رو ذخیره کنید و سپس Nginx رو با کمک دستور زیر بارگذاری مجدد کنید:
service nginx reload.
رفع خطای 413 Request Entity Too Large برای کاربران Apache
برای سرورهای وب آپاچی، دستورالعملی به نام LimitRequestBody همان عملکرد client_max_body_size رو ارائه میده. این دستورالعمل رو میشه در فایل http.conf یا فایل htaccess. تعریف کرد. مقدار پیشفرض دستورالعمل 0 هست، اما میتونید این مقدار رو به انتخاب خود تنظیم کنید. به عنوان مثال، اگه می خواید درخواست های بزرگتر از 100 مگابایت رو محدود کنید، به صورت زیر هست:
LimitRequestBody 104857600
پس از انجام تغییرات لازم، فایل پیکربندی رو ذخیره کرده و با کمک دستور زیر آپاچی رو مجدداً بارگذاری کنید:
service apache2 reload.
رفع محدودیت اندازه فایل آپلود با ویرایش فایل Functions.PHP
کد زیر را به فایل functions.php تم خود اضافه کنید:
@ini_set( ‘upload_max_size’ , ’74M’ )
رفع محدودیت اندازه فایل آپلود
;@ini_set( ‘post_max_size’, ’74M’);
@ini_set( ‘max_execution_time’, ‘400’ );
می تونید مقادیر upload_max_size و post_max_size رو افزایش دهید تا بیشتر از فایلی باشه که می خواید آپلود کنید. همچنین، باید زمان max_execution_time رو به زمانی که فکر میکنید برای آپلود فایل نیاز داره، افزایش بدید. امیدوارم بتونید با روش هایی که بهتون آموزش دادیم خطای 413 Request Entity Too Large در وردپرس رو رفع کنید. هر سوالی در این مورد دارید برای ما کامنت کنید. 🌸